Autogarage Auto Contact

Maak een afspraak

APK keuring

Maak een afspraak

Airco onderhoud

Maak een afspraak

Grote beurt

Maak een afspraak

APK Reusel: deskundige keuring door AutoContact

Het is belangrijk om te weten wanneer uw voertuig APK goedgekeurd moet zijn. U mag immers niet rijden zonder een geldige APK. Het kan u niet alleen een boete opleveren van de RDW of politie, als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan kan het zijn dat uw verzekeringsmaatschappij geen geld uitkeert. U doet er dus verstandig aan om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in orde is op het gebied van de APK. In Reusel maar ook ver daarbuiten kiezen veel mensen voor een APK keuring via AutoContact. Wij bieden altijd een uitstekende service en de prijs voor een APK keuring is bij ons zeer laag.

Wanneer is uw auto toe aan een APK keuring?

Is uw auto al eerder gekeurd, dan kunt u de vervaldatum van uw auto altijd online raadplegen bij de RDW. Daarnaast staat ook de datum vermeld in uw APK-keuringsrapport van de vorige keer. Als u uw auto al eerder bij ons heeft laten keuren, dan houden wij in ons systeem ook de vervaldatum van de keuring bij. Ruim op tijd sturen wij u dan een herinnering waarin vermeld staat dat het weer tijd is om uw auto APK te laten keuren. Vervolgens neemt u contact met ons op om de afspraak voor de APK in te plannen.

Moet uw auto binnenkort ook APK gekeurd worden en zoekt u nog een garage waar dat kundig en tegen een lage prijs gedaan wordt? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor de APK. In Reusel en omgeving weten al jarenlang heel veel autobezitters ons te vinden.

Prijzen

Let op, herkeuren binnen 5 werkdagen.

Benzine Auto vanaf Bouwjaar 2000

€ 40,- incl. BTW

Diesel Auto vanaf Bouwjaar 2000

€ 40,- incl. BTW

Roetmeting indien nodig

€20,- incl. BTW

Campers vanaf Bouwjaar 2000

€ 60,- incl. BTW